Tájékoztató szülőknek

 

Tájékoztatás étkezési térítési díjak 2020.04.01.-tól történő változásáról


 

FSZK tájékoztató

Vissza a lap tetejére

 

Hittanoktatás

Tisztelt Szülők!

Az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2019/2020-as tanévben a következő egyházak vállalnak hittanoktatást iskolánkban:

Győr - Szabadhegyi Református Egyházközség
9028 Győr, József A.u.31.
Hitoktató:Vargáné Kovács Mária

Győr – Szabadhegyi Szent Anna Római Katolikus Egyházközség
9028 Győr, József A.u.46.
Képviselő: Tájmel Antal plébános

Iskolavezetőség

Vissza a lap tetejére

 

 

Étkeztetési információk

Tisztelt Szülők!

Szíves tájékoztatásukul közöljük, hogy a tanulók étkeztetésével kapcsolatos információkat az 1. sz. Gazdasági Működtető Központ   www.gmk1.hu címen érhetik el.

Az élelmezés menüpont alatt, „intézményi tájékoztatók” linken tájékoztatást kaphatnak a befizetések időpontjáról és az aktuális étlapról.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának Köznevelésért Felelős Államtitkársága a közétkeztetéshez  kapcsolódóan  rendelkezésünkre bocsátott egy kisfilmet, melyet a következő linkre kattintva tekinthet meg: https://youtu.be/HrHv-omWAKQ

Vissza a lap tetejére

 

 

Személyazonosító okmány igénylése kiskorú gyermek számára

Tisztelt Szülők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról szóló 1992. évi LXVI. törvény 2009.06.28-án hatályba lépett módosítását követően köteles állandó személyazonosító igazolvány kiadását kérni az a Magyarországon élő magyar állampolgár, aki nem rendelkezik érvényes útlevéllel vagy kártya formátumú vezetői engedéllyel.

A korábbi jogszabályi környezetnek köszönhetően sajnálatos módon a köztudatban tévesen rögzült, miszerint magyar állampolgár első személyazonosító igazolvány igénylésére csak a 14. életévében kerülhet sor. További részletek megtalálhatóak a www.kekkh.gov.hu/szig/14evalatt aloldalon.

Miért célszerű gyermeke számára személyazonosító igazolványt igényelni?

Annak érdekében, hogy minél előbb kezében tarthassa gyermeke új okmányát, keressék fel személyesen az Ön által kiválasztott járási, kerületi hivatal okmányirodai ügyfélszolgálatát vagy a Kormányablakot a szükséges iratokkal! (Az ügyintézéshez szükséges dokumentumokról a http://www.kekkh.gov.hu weboldalon részletesen tájékozódhat!)

Az okmányiroda vagy a kormányablak kiválasztásában segítségére lehet a http://kekkh.gov.hu/hu/oik weboldalon található keresőnk, mely nemcsak eligazít, hanem az ügyintézéshez kapcsolódó információkat is megadja.

A gyors és kényelmes ügyintézés érdekében lehetőséget biztosítunk előzetes időpontfoglalásra az ország bármely okmányirodájába és az okmányirodai feladatokat is ellátó kormányablakába, így ennek köszönhetően minimálisra csökkentheti várakozási idejét. A szolgáltatás igénybevételéhez keresse fel a https://ugyintezes.magyarorszag.hu/okmanyiroda weboldalt.

Annak érdekében, hogy naprakész információval rendelkezzen gyermeke okmányának státuszát illetően, a KEKKH weboldalán az Igényelt Okmány Nyomon Követése menüpont alatt tájékozódhat az adott okmány gyártási állapotáról, valamint elkészültéről. (Az okmány elkészültét követően SMS vagy e-mail formájában értesítjük, amennyiben erre vonatkozó igényét jelzi az okmányiroda vagy a kormányablak munkatársánál a személyes ügyintézés során).

Szolgáltatásainkkal vagy az ügyintézéssel kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a nap 24 órájában az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Honlap: www.kekkh.gov.hu
E-mail: 1818@1818.hu
Telefonszám: 1818

Vissza a lap tetejére

 

 

Diákigazolvány-igénylés

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy gyermekük diákigazolványa igénylésének státuszáról a

https://igenyles.diakigazolvany.hu

oldalon tájékozódhatnak – az oktatási azonosító megadása után a nyomon követő felületen.

 

Vissza a lap tetejére