Iskolaújság

 

Hír(R)ADÓ

 

 

Kedves Látogató!

Iskolánk első újságjával 2002 októberében jelentkeztünk „Radóságok” címmel. Később pályázatot hirdettünk az újság nevére, és az ötletes Hír(R)adó nyerte el sokunk tetszését.

14 évig írtuk az iskola életének legfőbb eseményeit és legfontosabb gondolatait tartalmazó friss tudósításokat. Tanévenként 3-4 alkalommal jelentettük meg 12 oldalon.

Főszerkesztőnk Nimszné Gárdonyi Éva. Segítségére volt Nagy Csabáné, Zsédely Julianna és Várhegyi Adrienn.  A diákok közül többen részt vettek a cikkek írásában.

Sikereink: Sztojka Ramóna és Mónika a diák újságírók versenyén különdíjat is nyert.  Simon Nikolett évekig részt vett a városi diákújság összeállításában.  Nagy Zoltán verseivel örvendeztetett meg bennünket, Tóth Alex és Fekete Anikó többször is írt az újságba. Vesztergom András egy különleges cikkel lepte meg az olvasókat a 2010 áprilisában megjelent „Ucca neki” című városi diákújságban. Takács Vencel, Élő Gergő nevét se hagyjuk ki a sorból! Nyugdíjas kollégáink közül Simon Zoltánné Zsuzsa néni a legaktívabb tollforgatónk volt haláláig.

Endresz Márton diákunk tudományos eszmefuttatásait szívesen olvastuk.

A pedagógus kollégák képekkel, cikkekkel járultak hozzá az újság tartalmához.

Az újságot ingyen nyomták a győri Palatia Nyomdában! Köszönjük szépen az évekig tartó támogatást!

A modern technika lehetővé tette, hogy már itt, a honlapon, színesben és sok-sok képpel adhatjuk a világ tudtára, mi folyik nálunk az iskolában. Így aktuálisabb, gyorsabb az információáramlás. Már nyomtatott újság nem jelenik meg, de a régieket olvasgassák újra!

 

Nimszné Gárdonyi Éva

Zsédely Julianna

Nagy Csabáné

Várhegyi Adrienn

 

A Hír(R)adó legutóbb megjelent számai:

 

Hír(R)adó      Hír(R)adó      Hír(R)adó

Hír(R)adó      Hír(R)adó      Hír(R)adó

Vissza a lap tetejére